HACCP


HACCP to system bezpieczeństwa żywności, służący rozpoznaniu i eliminacji zagrożeń, związanych z maszynami, personelem i procesem technologicznym.


            HACCP przeznaczony jest dla wszystkich firm mających kontakt z żywnością, w tym organizacji gastronomicznych, transportowych i magazynujących.


            W Polsce obowiązek posiadania systemu HACCP został wprowadzony w 2006 roku, zgodnie z ustawodawstwem Unii Europejskiej.



HACCP


www.iso9001.org.pl
0
0.0/5 na 0 ocen
0
19-04-2012
HACCP

Pdobne strony HACCP

GOST-R
Skomplikowany rynek rosyjskojęzyczny z firmą Mika stanie się bardziej dostępny i łatwiejszy...
jak założyć firmę
Masz plan na przedsiębiorstwo? Nie wydłużaj tego, przyjdź do nas a nasza firma pomoże Ci...
Doradztwo personalne
Firma HR Management oferuje usługi w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi. Oferta firmy...
Dotacje unijne
Biznes plan to kompleksowe narzędzie zarówno dla nowych przedsiębiorstw a także dla...
W co inwestować
Adresatami przedstawianej oferty są osoby, które poszukują wiarygodnych informacji...
 
Napędzane przez Katalog Afrooo © Gnomo.pl 2011