HACCP


HACCP to system bezpieczeństwa żywności, służący rozpoznaniu i eliminacji zagrożeń, związanych z maszynami, personelem i procesem technologicznym.


            HACCP przeznaczony jest dla wszystkich firm mających kontakt z żywnością, w tym organizacji gastronomicznych, transportowych i magazynujących.


            W Polsce obowiązek posiadania systemu HACCP został wprowadzony w 2006 roku, zgodnie z ustawodawstwem Unii Europejskiej.



HACCP


www.iso9001.org.pl
0
0.0/5 na 0 ocen
0
19-04-2012
HACCP

Pdobne strony HACCP

GOST-R
Skomplikowany rynek rosyjskojęzyczny z firmą Mika stanie się bardziej dostępny i łatwiejszy...
Kurs na wózek widłowy Poznań
W propozycji usługowej firmy BHP-KOMPLEX Poznań zawarte są kompleksowe realizacje związane z...
Przetargi Kraków
Szukasz świetnego prawnika? Rekomenduję Tobie kancelarię Pani Edyty Pasierb. Profesjonalny...
W co inwestować
Adresatami przedstawianej oferty są osoby, które poszukują wiarygodnych informacji...
Ubezpieczenia Gdańsk
Agent ubezpieczeniowy PZU przedstawia rozległy wachlarz swoich usług. Posiadamy najlepsze i...
 
Napędzane przez Katalog Afrooo © Gnomo.pl 2011